Zwem- en Polovereniging Thetis viert 60-jarig jubileum met feestelijke dag op Walburgen

Zwem- en Polovereniging Thetis viert 60-jarig jubileum met feestelijke dag op Walburgen

Zwem- en Polovereniging Thetis vierde op zaterdag 31 augustus haar 60-jarig jubileum met een dag vol feestelijkheden. Leden en vrijwilligers kwamen samen op Walburgen, de locatie waar de vereniging 60 jaar geleden werd opgericht, om deze bijzondere mijlpaal te vieren.

De dag begon met spannende spellen en een escape room waar de deelnemers zich volledig inleefden. Na deze activiteit genoten de aanwezigen van een gezellig diner. De  dag werd afgesloten met een knallend feest dat zorgde voor een onvergetelijke sfeer.

Een bijzonder moment van de dag was de huldiging van Piet en Alie Hendriks, Joop van Diggelen en Jan Witjes. Zij zijn al sinds de oprichting bij de vereniging betrokken. Deze vier zijn geëerd met een duurzaam en waardevol cadeau: een bankje met hun naam en een boom op Walburgen, symbolen van de oneindigheid en blijvende herinnering aan hun jarenlange inzet.

Het jubileum markeert niet alleen een belangrijk moment in de geschiedenis van Thetis, maar ook de blijvende kracht van de gemeenschap die de vereniging al zes decennia koestert.