Dames 1

Dames 1

Het gezellige en gemotiveerde Dames 1 van Thetis speelt komend seizoen in de 1ste klasse district. Na 2 jaar op rij gepromoveerd te zijn van 2e klasse district naar 2e klasse bond zijn we door blessures afgelopen jaar teruggevallen naar de 1ste klasse district. Komend seizoen gaan we bewijzen dat we wel degelijk in de bond mee kunnen doen.

Dames 1 heeft 2x 1,5 uur waterpolotraining op dinsdag van 20.00-21.30 uur samen met Dames 2/o17 en donderdag van 21.00-22.30 uur samen met Heren 1/2 in het LACO-zwembad in Bemmel. Daarnaast is er een krachttrainingsprogramma van 1,5 uur per week in hetzelfde complex.

Naast de vele trainingen en wedstrijden zijn er ook leuke uitjes. In de herfst gaat het team dit jaar naar Montenegro voor een trainingsstage, in december het jaarlijkse sinterklaasfeest en in mei een dames-één-twee-weekendkamp. Met regelmaat wordt er uit gegeten of de kroeg bezocht.

Wil je ons zien spelen? De wedstrijden worden op de homepage bovenaan weergegeven. Entree is helemaal gratis en je zit altijd eerste rang!

Wil je ook eens meetrainen? Neem contact op voor meer informatie of kom vrijblijvend een paar keer meetrainen.

 

 

Thetis Dames 1

Speelsters
Maaike (aanvoerder)
Anouk
Aukje
Celine
Debby
Froukje
Jessy
Linsey
Marianne
Sanne
Suzette

Trainer/coach 
Cees Snel

Contact
024-3731220
Of vul dit formulier in

 

Trainingsstage Montenegro

Steun Thetis Dames 1! Doneer voor onze trainingsstage in Montenegro. Klik hier

 

Media

Trouwe fan

Krant