Duik in het nieuwe jaar met gratis proeftrainingen bij waterpolovereniging Thetis!

Duik in het nieuwe jaar met gratis proeftrainingen bij waterpolovereniging Thetis!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar waterpolo? Grijp dan nu je kans om het uit te proberen bij de gezellige vereniging Thetis! Met het nieuwe jaar in zicht, lanceert Thetis een initiatief om potentiële leden de mogelijkheid te bieden gratis deel te nemen aan proeftrainingen in januari.

De waterpolovereniging, bekend om haar warme en uitnodigende sfeer, opent haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in deze dynamische sport. Of je nu een doorgewinterde zwemmer bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, Thetis heet je van harte welkom om deel te nemen aan de gratis proeftrainingen.Met een focus op teamwork, conditie en plezier belooft Thetis een unieke ervaring voor zowel beginners als ervaren spelers. De proeftrainingen bieden deelnemers de kans om de basisvaardigheden van waterpolo te leren.

“Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen, en bij Thetis moedigen we iedereen aan om de sprong in het diepe te wagen – letterlijk en figuurlijk!” zegt Wim Hollemans voorzitter van Thetis. “Of je nu komt om je zwemvaardigheden te verbeteren, nieuwe vrienden te maken of gewoon plezier te hebben, we verwelkomen iedereen met open armen.”

Dus, waar wacht je nog op? Pak je zwemkleding en kom langs voor een verfrissende duik in het nieuwe jaar! Neem deel aan de gratis proeftrainingen bij Waterpolovereniging Thetis. Ga voor meer informatie naar https://thetisgendt.nl/gratis-proefles