Rabo Club Support

Rabo Club Support

Ieder jaar in september gaat de Grote Clubactie weer van start! Alle jaren hebben onze jeugdleden hun uiterste best gedaan om voor onze vereniging loten te verkopen. Dit jaar halen de jeugdleden een geldbedrag op voor o.a. het jeugdkamp.

Op 25 september ontvangen de jeugdleden weer de boekjes. Met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie halen we geld op voor Thetis! Maar liefst 80% van elk verkocht lot (€2,40 per lot) komt ten goede aan onze mooie club.  De boekjes zijn voorzien van 20 machtigingen. Bij elke machtiging kan een koper maximaal 5 loten kopen. Dus per boekje kan je maximaal 100 loten verkopen. Elk volledig gevuld boekje lever je vervolgens in bij je trainer, waarna je -als je nog meer loten wilt verkopen – een nieuw boekje kunt krijgen. Dit jaar ontvangen de 3 toppers met de meest verkochte loten een tegoedbon van Toys2Play uit Gendt!

Ook dit jaar kunnen er online loten gekocht worden. Klik op onderstaande link en steun Thetis!
https://lot.clubactie.nl/lot/zwem–en-poloverenigingthetis/453796

De boekjes moeten voor 27 oktober  bij de trainer ingeleverd worden.

Succes!

Steunstichting draagt bij aan nieuwe caps voor onze jeugdteams

Als vereniging van enthousiaste zwemmers vinden we het essentieel dat sport voor iedereen toegankelijk blijft. Daarom houden we onze contributie zo laag mogelijk.

Recentelijk zagen we dat de caps van onze jeugdteams aan vervanging toe waren, wat een aanzienlijke investering betekent voor de vereniging. Dankzij de genereuze steun van de Steunstichting Gendt-Doornenburg en Bemmel en Haalderenstichting hebben wij nieuwe wedstrijdcaps en ballen kunnen aanschaffen voor onze jeugdteams onder 16 en onder 14 jaar. Deze bijdrage helpt ons enorm om ervoor te zorgen dat onze jeugdspelers veilig en goed uitgerust het water in kunnen.

Dit is mede mogelijk gemaakt door de inzet van twee betrokken moeders, die zich hebben ingezet om deze financiering te realiseren. Wij zijn hen, evenals de steunstichting, ontzettend dankbaar voor hun betrokkenheid bij ons en hun bijdrage aan de sportontwikkeling van jongeren in de regio.

 

Maak deel uit te van het kloppende hart van onze vereniging!

Maak deel uit te van het kloppende hart van onze vereniging!

Het lijkt zo gemakkelijk en vanzelfsprekend: een bad, wat lijnen, een goal en een bal en daar gaan we. Maar voor het goed reilen en zeilen van een club is zoveel meer nodig. Net als bij de meeste verenigingen, zijn het ook bij Thetis de vrijwilligers die hiervoor zorgen. Vrijwilligers zijn dan ook goud waard voor de club.

Veel leden zijn actief als vrijwilliger. Ook ouders van jeugdleden zijn actief, soms gekoppeld aan het team van hun kind maar soms ook breder. Als club zijn we heel blij met alle vrijwilligers, omdat we weten dat we er nooit teveel van zullen hebben. Wat we ook weten is dat niet iedereen goed op de hoogte is van de structuur van onze vereniging en welke functies en taken er zoal zijn. Bovendien hebben wij, omgekeerd, onvoldoende zicht op de specifieke kwaliteiten en interesses van (de ouders van) onze leden. Daarom volgt hieronder een kort overzicht van functies en taken binnen onze club (vul gerust aan met input. Dit kun je sturen naar pr@thetisgendt.nl)

Heb je zin om deel uit te maken van het kloppend hart van onze vereniging? Van harte welkom! Kijk wat het best bij jou past en wie je hiervoor het best kunt benaderen. Alle kleine beetjes helpen!

Met sportieve groet,
Bestuur Thetis

Onderdeel Taken
Technische zaken Verantwoordelijke bestuurslid: Wilco Rutten

–              Teamouder (zoals bijv. zorgen voor caps, ondersteuning bij wedstrijden waar nodig)

–              Jurytafel/scheidsrechter (maken indeling,- zorgdragen voor voldoende officials bij wedstrijden)

–              Badwaterindeling

–              Teamindeling

 

 

Activiteiten commissie Verantwoordelijke bestuurslid: vacant

Ondersteuning activiteiten commissie

Denk hierbij een extra handen tijdens toernooien, zwemvierdaagse, bingo.  Jaarlijks wordt door de evenementencommissie een evenementenkalender opgesteld. Je kunt op allerlei manieren worden ingezet (spelbegeleider, opzetten en afbreken). Denk aan de zwemvierdaagse, bingo, beachfeest, jeugdkamp.

 

Spelregelmiddag

Een spelregelmiddag is een leuke en educatieve manier zijn om de jeugd en ouders bij elkaar te brengen en de regels van waterpolo op te frissen. Hier is een mogelijke uitwerking van hoe zo’n evenement eruit zou kunnen zien:

 

1. Planning en organisatie

2. Uitnodiging

3. Programma

4. Follow-up

 

Communicatie Verantwoordelijk bestuurslid: Jessy Wissing

Binnen onze vereniging speelt genoeg om te delen. Vind je het leuk om mee te denken over de online aanwezigheid? Help Jessy dan met de communicatie. Onderdelen:
– Social media

–              Website

–              Nieuwsbrief

–              Nieuwsberichten/wedstrijdverslagen van teams of interviews. Dit is leuk om vervolgens te delen op de website, social media, nieuwsbrief, de groepsapp en het gemeentenieuws.

PR Verantwoordelijk bestuurslid: Jessy Wissing

 

–              Financiële acties

Daarnaast zijn we ook in voor nieuw op te zetten acties, zoals een ballenactie, sponsorzwemmen etc.

–              Ledenwerving

We willen natuurlijk dat al onze bestaande leden het naar hun zin hebben, maar ook verwelkomen we altijd graag nieuwe leden. Bij de jeugd doen we dit door bijvoorbeeld het organiseren van onze alom bekende Schiet-maar-raak trainingen en daarnaast jaarlijks het schoolkorfbaltoernooi. Maar er liggen nog veel meer mooie plannen. Meld je aan als dit je aanspreekt.

 

–              Sponsorcommissie

Sponsorgelden zijn voor onze vereniging een belangrijke bron van inkomsten. Het is dan ook een belangrijke taak om onze huidige sponsoren te behouden. Daarnaast willen we natuurlijk altijd meer sponsoren werven (klein of groot). Dus vind jij het leuk om nieuwe contacten leggen en bestaande te onderhouden, dan ben je hier op je plek.

 

Jeugdzaken Je bent de schakel tussen de ouders en trainersgroep. Je hoofdtaak is het creëren van een positieve omgeving waarin jeugdspelers zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in de sport. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor ouders van jeugdspelers en sta je klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en feedback te verzamelen om de ervaring van jeugdleden binnen de vereniging te verbeteren. Opvangen nieuwe spelers bij eerste training/ ze wegwijs maken.

 

 

 

Zwem- en Polovereniging Thetis viert 60-jarig jubileum met feestelijke dag op Walburgen

Zwem- en Polovereniging Thetis viert 60-jarig jubileum met feestelijke dag op Walburgen

Zwem- en Polovereniging Thetis vierde op zaterdag 31 augustus haar 60-jarig jubileum met een dag vol feestelijkheden. Leden en vrijwilligers kwamen samen op Walburgen, de locatie waar de vereniging 60 jaar geleden werd opgericht, om deze bijzondere mijlpaal te vieren.

De dag begon met spannende spellen en een escape room waar de deelnemers zich volledig inleefden. Na deze activiteit genoten de aanwezigen van een gezellig diner. De  dag werd afgesloten met een knallend feest dat zorgde voor een onvergetelijke sfeer.

Een bijzonder moment van de dag was de huldiging van Piet en Alie Hendriks, Joop van Diggelen en Jan Witjes. Zij zijn al sinds de oprichting bij de vereniging betrokken. Deze vier zijn geëerd met een duurzaam en waardevol cadeau: een bankje met hun naam en een boom op Walburgen, symbolen van de oneindigheid en blijvende herinnering aan hun jarenlange inzet.

Het jubileum markeert niet alleen een belangrijk moment in de geschiedenis van Thetis, maar ook de blijvende kracht van de gemeenschap die de vereniging al zes decennia koestert.

 

Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank het verenigingsleven. Leden van de Rabobank die een bankrekeningnummer bij de bank hebben, kunnen stemmen op onze vereniging. Hoe meer stemmen, hoe meer geld! 

Waar kan ik stemmen?

Stemmen kan via de Rabobank App of via rabobank.nl/clubsupport. Om Thetis te vinden ga je naar: Gelderland > Lingewaard> Thetis

Hoe kan ik verder helpen?

Spoor je vrienden, familie én collega’s aan om op Thetis te stemmen. Deel daarnaast dit bericht en de berichten op sociale media.

Alvast bedankt!

 

Word waterpoloheld bij Thetis!

Word waterpoloheld bij Thetis!

De afgelopen weken hebben we ook genoten van het waterpolo op de Olympische Spelen. We zijn meer dan trots op de waterpolodames en hun bronzen medaille. Denk je nu: wat een toffe, stoere sport? Kom dan een proeftraining volgen en ontdek zelf hoe leuk waterpolo is!

Ons gezellige en enthousiaste Thetis waterpoloteams voor jongens en meisjes onder de 16 jaar zijn op zoek naar extra spelers! Of je nu al ervaring hebt met waterpolo, aan wedstrijdzwemmen doet, iets nieuws wilt proberen of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging: wij verwelkomen je graag in onze teams!

Heb je een B-diploma op zak en interesse in polo? Ook dan kun je eens langs komen om te kijken of het wat voor jou is.

In de maand september kun je gratis meetrainen om te kijken of het iets voor je is: 🔗 https://thetisgendt.nl/gratis-proefles/

 

Seizoen 24/25

Seizoen 24/25

De zomerperiode loopt ten einde en we hopen dat iedereen heeft genoten van een welverdiende vakantie. We staan te popelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen! Na wat puzzelen hebben we de trainingstijden en trainers/coaches voor alle teams vastgesteld. Bekijk hieronder het schema:

Wie Duur Dinsdag Donderdag Trainers
Miniwaterpolo 45 minuten 18:15-19:00 18:00-18:45 Noëlla – Thessa – Sander – Rayan
O14 1,5 uur 18:30 – 20:o0 18:00-19:15 Wilco, Celine
O16 A+B 1,5 uur 19:00 – 20:30 18:00-19:30*

Half uur droogtraining

Marijn en Marcel (Niek, Wilco & Celine helpen waar nodig)
Dames 1,5 20:30-22:00 21:00-22:30 Rob Wissing
Heren 1,5 20:30-22:00 21:00-22:30 Rob Wissing

Terugblik Kersenfeest 2016 Thetis

Terugblik Kersenfeest 2016 Thetis

Dit weekend staat het Kersenfeest Gendt weer voor de deur. Een weekend vol met activiteiten. Dit is een mooi moment om terug te kijken op 2016, het jaar waarin onze club de eer had dit evenement te organiseren. Het kersentrio Aukje Schamp, Celine Rutten en Ilja Joosten schitterden het hele weekend. Kijk je mee naar deze throwback? 💙

 

Thetis waterpolo team zoekt nieuwe spelers voor O16

Thetis waterpolo team zoekt nieuwe spelers voor O16

Het gezellige en enthousiaste Thetis waterpoloteam voor jongens en meisjes onder de 16 jaar is op zoek naar nieuwe talenten! Het team, bekend om zijn sportieve en gezellige sfeer, nodigt kinderen die geboren zijn in 2009 en 2010 uit om zich aan te sluiten.

“We verwelkomen zowel kinderen met ervaring in waterpolo als diegenen die momenteel aan wedstrijdzwemmen doen en iets nieuws willen proberen,” zegt Sander de Vries. “Het belangrijkste is dat je zin hebt in een nieuwe uitdaging en deel wilt uitmaken van ons team.”

Om kinderen de kans te geven om te ervaren hoe leuk waterpolo is, biedt Thetis in de maand september gratis proeftrainingen aan. Dit geeft potentiële nieuwe leden de gelegenheid om vrijblijvend mee te trainen en te ontdekken of deze sport bij hen past.

De trainingen vinden plaats in Bemmel op dinsdag van 19:00 tot 20:30 en op donderdag van 18:15 tot 19:30.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een proeftraining via de website van Thetis: thetisgendt.nl/gratis-proefles.

Kom langs, doe mee, en ontdek hoe leuk waterpolo kan zijn!

Thetis 60-jarig Jubileum

Thetis 60-jarig Jubileum

Dit jaar viert Thetis een bijzondere mijlpaal: we bestaan 60 jaar! Dit willen we groots vieren met al onze leden en steunende leden.

Datum: 31 augustus

Tijd:

– 14:30: Start van de escape tour

– 18:00: Diner

– 20:00: Feestavond

Locatie:  Zwembad Walburgen, Gendt

 

We hebben een dag vol activiteiten gepland om deze speciale gelegenheid te markeren. Vergeet je niet om je aan te melden vóór 15 juni, zodat we alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden.

https://docs.google.com/forms/d/1M-UiP8oHRtGci7X8I1dRLG8u1iB-F337xpCqQCexQ-w/prefill

Wij kijken ernaar uit om dit bijzondere moment met jullie te delen.

Tot dan!