Sinterklaas in het land!

Sinterklaas in het land!

Sinterklaas is weer in het land en dat hebben we vorige week groots gevierd tijdens de Sinterklaastraining van de jeugd van Thetis! De jongsten werden verrast met waterpoloballetjes, terwijl de oudere groepen onder 15 en onder 17 blij werden gemaakt met heerlijke bioscoopbonnen.

Het feest begon met een spannende estafette race. Na deze sportieve activiteit was het tijd voor cadeautjes en natuurlijk mochten de zakjes pepernoten niet ontbreken.

 

C en D-Jeugd Thetis ervaring opgedaan bij PolarBears in Ede

C en D-Jeugd Thetis ervaring opgedaan bij PolarBears in Ede

Op zaterdag 18 november zijn wij samen met de kinderen uit de C en D-jeugd van Thetis afgereisd naar Ede om daar twee eredivisie wedstrijden te kijken bij Polar Bears.

We vonden het bijzonder dat we uitgenodigd waren te komen kijken en hebben twee snelle en mooie wedstrijden gezien. De dames speelden erg goed en wonnen de wedstrijd. Daarna speelden de heren en na een flink gevecht werd de wedstrijd helaas niet gewonnen door de heren van PolarBears.

We moeten nog wel erg veel trainen en leren als we ook zo goed willen worden 😊
Na afloop mochten we nog met de dames op de foto en ook dat was bijzonder en leuk.We willen de Polar Bears bedanken voor de uitnodiging en we komen graag nog een keer terug.

Namens de jeugd van Thetis wensen wij jullie veel succes dit seizoen!

Groetjes namens Thetis CG1 en DG1
Romé Rutten

De week van de scheidsrechter

De week van de scheidsrechter
Afgelopen week stonden de scheidsrechters in het zonnetje! Een grote shoutout naar onze geweldige scheidsrechters Marthie, Wim, Mascha en Bert.
Bedankt dat jullie altijd klaarstaan om de wedstrijden in goede banen te leiden. Zonder jullie zouden onze wedstrijden niet mogelijk zijn!

Grote Clubactie: Support Thetis!

Grote Clubactie: Support Thetis!

Ieder jaar in september gaat de Grote Clubactie weer van start! Alle jaren hebben onze jeugdleden hun uiterste best gedaan om voor onze vereniging loten te verkopen. Dit jaar halen de jeugdleden een geldbedrag op voor o.a. het jeugdkamp.

Op 26 september ontvangen de jeugdleden weer de boekjes. Met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie halen we geld op voor Thetis! Maar liefst 80% van elk verkocht lot (€2,40 per lot) komt ten goede aan onze mooie club.  De boekjes zijn voorzien van 20 machtigingen. Bij elke machtiging kan een koper maximaal 5 loten kopen. Dus per boekje kan je maximaal 100 loten verkopen. Elk volledig gevuld boekje lever je vervolgens in bij je trainer, waarna je -als je nog meer loten wilt verkopen – een nieuw boekje kunt krijgen. Dit jaar ontvangen de 3 toppers met de meest verkochte loten een tegoedbon van Toys2Play uit Gendt!

Ook dit jaar kunnen er online loten gekocht worden. Klik op onderstaande link en steun Thetis!
https://lot.clubactie.nl/lot/zwem–en-poloverenigingthetis/453796

De boekjes moeten voor 2 november bij de trainer ingeleverd worden. De trekking vindt 28 november plaats. Dan weet jij als lotenkoper of je naast het steunen van de vereniging, zelf ook in de prijzen bent gevallen!!

Succes!

Spellenmiddag Jeugdteams

Spellenmiddag Jeugdteams

Zaterdag 9 september heeft de jeugd van Thetis een spellenmiddag gehad bij zwembad Walburgen in Gendt.

Het was prachtig weer, dus er zijn verschillende spellen gedaan in of met water. Ze hebben volleybal gespeeld met sponzen en ze moesten flessen water op een plateau naar de overkant brengen, waarbij een ander team de flessen om moesten gooien. Ook hebben ze Sand Bag gespeeld, waarbij ze zakken bij elkaar in het goal moesten gooien. Het laatste spel was een estafette in het water, waarbij ze verschillende materialen mee moesten nemen. Als lunch kregen ze frietjes met een snack. Het was een zeer geslaagde dag met prachtig weer!

Dank aan de vrijwilligers die deze middag mogelijk hebben gemaakt!

 

Nieuwe spelregels 23/24

Nieuwe spelregels 23/24

Het complete overzicht met de nieuwe en aangepaste waterpolo regels vind je in dit bestand van de KNZB. Via deze Powerpoint vind je extra informatie.

De samenvatting lees je in dit bestand.

Succes en veel plezier met dit seizoen.

 

Beachfeest / seizoensstart

Beachfeest / seizoensstart

In verband met het wedstrijdschema is het welbekende beachfeest dit jaar opgesplitst.

Op zaterdag 9 september zal er bij Walburgen van 11:00 tot 14:00 voor de jeugd een beachfeest met verschillende activiteiten georganiseerd worden.

Voor de senioren wordt de gezamenlijke start van het seizoen verzet naar 22 september vanaf 20:30 bij De Klok voor een gezellige feestavond.

Veel plezier!

 

Terugblik Zwem4Daagse

Terugblik Zwem4Daagse

Vorige maand startten 98 deelnemers aan de Zwem4daagse op Walburgen. Helaas werd er gedurende deze mooie week blauw alg geconstateerd. Super Jammer. We blikken alsnog graag terug op deze week, bedankt voor jouw deelname!

 

Seizoensstart 23/24

Seizoensstart 23/24

Het seizoen staat weer in de startblokken. Vanaf september trainen alle teams weer volgens het onderstaande trainingsschema.

Wie Duur Dinsdag Donderdag
Miniwaterpolo 45 minuten 18:15-19:00 18:00-18:45
O13 en O15 1,25 uur 19:00 – 20:30 18:00-19:00
O17 1,5 uur 19:00 – 20:30 18:00-19:30
Dames 2 20:30-22:00 21:00-22:30
Heren 2 2 20:30-22:00 21:00-22:30
Heren 1 2 20:30-22:00 21:00-22:30

 

Zwem 4-daagse 2023

Zwem 4-daagse 2023

De Zwem4daagse is hét zwemevent van het jaar en kent een landelijk deelnemersaantal van meer dan 50.000 mensen per jaar. De Zwem4daagse staat gelijk aan vier dagen zwemplezier. Deelnemers kunnen op hun eigen niveau meedoen en ontvangen na vier dagen zwemmen de Nationale Zwem4daagse medaille. Voor veel deelnemers is het na de zwemles tevens de eerste kennismaking met de zwemsport. Thetis organiseert elk jaar een zwem4daagse in Gendt. Doe jij ook dit jaar weer mee?

Wanneer?
Van dinsdag 4 juli t/m vrijdag 7 juli 2023
Waar?
Zwembad Walburgen, Nijmeegsestraat 65B te Gendt.

Hoe?
Er kan worden ingeschreven via onderstaande link: https://www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/zoeken/item/695111/thetis/

Dagelijks kan er gezwommen worden tussen 18:00 en 19:30 uur.

Tot en met 12 jaar kost de inschrijving €5,- en zwem je minimaal 250 meter per dag.
Vanaf 13 jaar kost de inschrijving €6,- euro en zwem je minimaal 500 meter per dag.

Deze zwem4daagse sluit je af met een mooie medaille.

Hopelijk zien we je op 4 juli!