Terugblik Kersenfeest 2016 Thetis

Terugblik Kersenfeest 2016 Thetis

Dit weekend staat het Kersenfeest Gendt weer voor de deur. Een weekend vol met activiteiten. Dit is een mooi moment om terug te kijken op 2016, het jaar waarin onze club de eer had dit evenement te organiseren. Het kersentrio Aukje Schamp, Celine Rutten en Ilja Joosten schitterden het hele weekend. Kijk je mee naar deze throwback? 💙

 

Thetis waterpolo team zoekt nieuwe spelers voor O16

Thetis waterpolo team zoekt nieuwe spelers voor O16

Het gezellige en enthousiaste Thetis waterpoloteam voor jongens en meisjes onder de 16 jaar is op zoek naar nieuwe talenten! Het team, bekend om zijn sportieve en gezellige sfeer, nodigt kinderen die geboren zijn in 2009 en 2010 uit om zich aan te sluiten.

“We verwelkomen zowel kinderen met ervaring in waterpolo als diegenen die momenteel aan wedstrijdzwemmen doen en iets nieuws willen proberen,” zegt Sander de Vries. “Het belangrijkste is dat je zin hebt in een nieuwe uitdaging en deel wilt uitmaken van ons team.”

Om kinderen de kans te geven om te ervaren hoe leuk waterpolo is, biedt Thetis in de maand september gratis proeftrainingen aan. Dit geeft potentiële nieuwe leden de gelegenheid om vrijblijvend mee te trainen en te ontdekken of deze sport bij hen past.

De trainingen vinden plaats in Bemmel op dinsdag van 19:00 tot 20:30 en op donderdag van 18:15 tot 19:30.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een proeftraining via de website van Thetis: thetisgendt.nl/gratis-proefles.

Kom langs, doe mee, en ontdek hoe leuk waterpolo kan zijn!

Thetis 60-jarig Jubileum

Thetis 60-jarig Jubileum

Dit jaar viert Thetis een bijzondere mijlpaal: we bestaan 60 jaar! Dit willen we groots vieren met al onze leden en steunende leden.

Datum: 31 augustus

Tijd:

– 14:30: Start van de escape tour

– 18:00: Diner

– 20:00: Feestavond

Locatie:  Zwembad Walburgen, Gendt

 

We hebben een dag vol activiteiten gepland om deze speciale gelegenheid te markeren. Vergeet je niet om je aan te melden vóór 15 juni, zodat we alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden.

https://docs.google.com/forms/d/1M-UiP8oHRtGci7X8I1dRLG8u1iB-F337xpCqQCexQ-w/prefill

Wij kijken ernaar uit om dit bijzondere moment met jullie te delen.

Tot dan!

Afscheid Stijn

Afscheid Stijn

Na jarenlang training te hebben gegeven bij de jeugd stopt Stijn. We willen hem bedanken voor zijn inzet en toewijding. Zijn team nam op een leuke en gezellige manier afscheid met een escaperoom en een BBQ. Als echte BBQ-fanaat hebben zij een speciaal BBQ-pakket voor hem samengesteld om hem te bedanken. Bedankt Stijn!

 

Mini polo toernooi in Tiel

Mini polo toernooi in Tiel

Zaterdag heeft onze jeugd maar liefst 4 wedstrijden gewonnen met de volgende scores: 5-4, 8-3, 6-2 en 6-3. Wat een toppers!

 

Zwemvierdaagse 2024

Zwemvierdaagse 2024

Kom en doe mee met het zwemevenement van het jaar: de Zwem4daagse! Of je nu een doorgewinterde zwemmer bent of net begint, de Zwem4daagse biedt voor elk niveau een uitdagende ervaring. Na vier dagen vol zwemavontuur ontvang je trots de Nationale Zwem4daagse medaille als beloning voor je inzet.

Voor velen is de Zwem4daagse niet alleen een sportief evenement, maar ook een eerste kennismaking met de wereld van zwemsport na de zwemles. Thetis organiseert jaarlijks met veel enthousiasme de Zwem4daagse in Gendt en we nodigen jou graag uit om deel te nemen!

Praktische informatie
Wanneer? Van maandag  24 juni tot en met donderdag  27 juni 2024.
Waar? Zwembad Walburgen, Nijmeegsestraat 65B te Gendt.
Hoe? Schrijf je snel in via: https://www.zwem4daagse.nl/thetis-2024/.

Dagelijks kun je tussen 18:00 en 19:30 uur je baantjes trekken. Voor deelnemers tot en met 12 jaar kost de inschrijving slechts €5,- en zwem je minimaal 250 meter per dag. Vanaf 13 jaar bedraagt de inschrijving €6,- en zwem je minimaal 500 meter per dag. Na vier dagen vol sportiviteit en doorzettingsvermogen ontvang je een prachtige medaille als bekroning op je prestatie.

Doe jij ook dit jaar weer mee aan de Zwem4daagse in Gendt? We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 24 juni!

Algemene Leden Vergadering 2024

Algemene Leden Vergadering 2024

Op zondag 7 april kwamen onze leden bij elkaar bij De Klok voor een belangrijke gebeurtenis: de Algemene Ledenvergadering. Het was een ochtend vol waardevolle inzichten, waar het bestuur terugblikte op het afgelopen jaar. We namen de tijd om te bespreken wat we hebben bereikt, tegen welke uitdagingen we zijn aangelopen en hoe we kunnen verbeteren. Een waardevol moment van reflectie en transparantie.

Tijdens de ALV is er altijd ruimte om onze waardering uit te spreken voor de mensen die zich inzetten voor onze club. Denk hierbij aan vrijwilligers, scheidsrechters of andere betrokkenen. Deze keer werd de aanmoedigingsprijs uitgereikt aan Thessa, als erkenning voor haar toewijding en inzet. Marianne en Sierd ontvingen de Alie hendriks trofee. En last but not least: voegt Wilco Rutten zich toe aan het bestuur.

 

.

Toernooi Bemmel

Toernooi Bemmel

Wat een spetterende zaterdag was het voor onze jongste Thetis-jeugdleden! 💦 Het zwembad in Bemmel was het toneel voor ons toernooi waar onze mini’s hun talenten hebben laten zien. Dit keer was het Sander de Vries die de rol van coach op zich nam. Geweldig om te zien hoe de jeugd deze kans met beide handen heeft aangegrepen! De energie spatte ervan af. En wat een prestatie! We hebben 3 wedstrijden gewonnen en nog een gelijkspel behaald! 👏

 

ALV 2024

ALV 2024

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor onze ALV op zondag 7 april om 11:00 uur bij De Klok Horeca, Markt 1 te Gendt

Belangrijk: we hebben een vacature voor de technische commissie omdat Mart Berns aftreedt en niet herkiesbaar is.

We hopen jullie allemaal te zien!

update ballenactie

update ballenactie

Een maand na de lancering van onze inzamelingsactie voor nieuwe ballen, is het tijd voor een welverdiende update. Dankzij de gulle bijdragen van vrienden, familie en kennissen hebben we een bedrag van €365 opgehaald.

Het is mooi om te zien hoe onze oproep tot steun op verschillende plekken is gedeeld en hoe iedereen zijn steentje heeft bijgedragen. Elk gebaar, groot of klein, draagt bij aan ons gezamenlijke doel: het ondersteunen van onze lokale sportclub.

Als je nog niet hebt bijgedragen en graag wilt helpen, dan is het nog steeds mogelijk om een donatie te doen. Elke bijdrage, hoe klein ook, is welkom. Klik op onderstaande link om te doneren:

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

Doneer 15,- euro:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=PLQmNfdbSAqvgfIeB5HbeA

Doneer 30,- euro:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=scRNG5mZSRWZb5EfCZ7i9Q

Doneer 40,- euro:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=3WGFWNwoRTayx932nQ02iQ

Ken je iemand anders die zou willen helpen? Stuur dit bericht gerust door! Graag zelfs!👏