Grote Clubactie: Support Thetis!

Grote Clubactie: Support Thetis!

Ieder jaar in september gaat de Grote Clubactie weer van start! Alle jaren hebben onze jeugdleden hun uiterste best gedaan om voor onze vereniging loten te verkopen. Dit jaar halen de jeugdleden een geldbedrag op voor o.a. het jeugdkamp.

Op 26 september ontvangen de jeugdleden weer de boekjes. Met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie halen we geld op voor Thetis! Maar liefst 80% van elk verkocht lot (€2,40 per lot) komt ten goede aan onze mooie club.  De boekjes zijn voorzien van 20 machtigingen. Bij elke machtiging kan een koper maximaal 5 loten kopen. Dus per boekje kan je maximaal 100 loten verkopen. Elk volledig gevuld boekje lever je vervolgens in bij je trainer, waarna je -als je nog meer loten wilt verkopen – een nieuw boekje kunt krijgen. Dit jaar ontvangen de 3 toppers met de meest verkochte loten een tegoedbon van Toys2Play uit Gendt!

Ook dit jaar kunnen er online loten gekocht worden. Klik op onderstaande link en steun Thetis!
https://lot.clubactie.nl/lot/zwem–en-poloverenigingthetis/453796

De boekjes moeten voor 2 november bij de trainer ingeleverd worden. De trekking vindt 28 november plaats. Dan weet jij als lotenkoper of je naast het steunen van de vereniging, zelf ook in de prijzen bent gevallen!!

Succes!