Maak deel uit te van het kloppende hart van onze vereniging!

Maak deel uit te van het kloppende hart van onze vereniging!

Het lijkt zo gemakkelijk en vanzelfsprekend: een bad, wat lijnen, een goal en een bal en daar gaan we. Maar voor het goed reilen en zeilen van een club is zoveel meer nodig. Net als bij de meeste verenigingen, zijn het ook bij Thetis de vrijwilligers die hiervoor zorgen. Vrijwilligers zijn dan ook goud waard voor de club.

Veel leden zijn actief als vrijwilliger. Ook ouders van jeugdleden zijn actief, soms gekoppeld aan het team van hun kind maar soms ook breder. Als club zijn we heel blij met alle vrijwilligers, omdat we weten dat we er nooit teveel van zullen hebben. Wat we ook weten is dat niet iedereen goed op de hoogte is van de structuur van onze vereniging en welke functies en taken er zoal zijn. Bovendien hebben wij, omgekeerd, onvoldoende zicht op de specifieke kwaliteiten en interesses van (de ouders van) onze leden. Daarom volgt hieronder een kort overzicht van functies en taken binnen onze club (vul gerust aan met input. Dit kun je sturen naar pr@thetisgendt.nl)

Heb je zin om deel uit te maken van het kloppend hart van onze vereniging? Van harte welkom! Kijk wat het best bij jou past en wie je hiervoor het best kunt benaderen. Alle kleine beetjes helpen!

Met sportieve groet,
Bestuur Thetis

Onderdeel Taken
Technische zaken Verantwoordelijke bestuurslid: Wilco Rutten

–              Teamouder (zoals bijv. zorgen voor caps, ondersteuning bij wedstrijden waar nodig)

–              Jurytafel/scheidsrechter (maken indeling,- zorgdragen voor voldoende officials bij wedstrijden)

–              Badwaterindeling

–              Teamindeling

 

 

Activiteiten commissie Verantwoordelijke bestuurslid: vacant

Ondersteuning activiteiten commissie

Denk hierbij een extra handen tijdens toernooien, zwemvierdaagse, bingo.  Jaarlijks wordt door de evenementencommissie een evenementenkalender opgesteld. Je kunt op allerlei manieren worden ingezet (spelbegeleider, opzetten en afbreken). Denk aan de zwemvierdaagse, bingo, beachfeest, jeugdkamp.

 

Spelregelmiddag

Een spelregelmiddag is een leuke en educatieve manier zijn om de jeugd en ouders bij elkaar te brengen en de regels van waterpolo op te frissen. Hier is een mogelijke uitwerking van hoe zo’n evenement eruit zou kunnen zien:

 

1. Planning en organisatie

2. Uitnodiging

3. Programma

4. Follow-up

 

Communicatie Verantwoordelijk bestuurslid: Jessy Wissing

Binnen onze vereniging speelt genoeg om te delen. Vind je het leuk om mee te denken over de online aanwezigheid? Help Jessy dan met de communicatie. Onderdelen:
– Social media

–              Website

–              Nieuwsbrief

–              Nieuwsberichten/wedstrijdverslagen van teams of interviews. Dit is leuk om vervolgens te delen op de website, social media, nieuwsbrief, de groepsapp en het gemeentenieuws.

PR Verantwoordelijk bestuurslid: Jessy Wissing

 

–              Financiële acties

Daarnaast zijn we ook in voor nieuw op te zetten acties, zoals een ballenactie, sponsorzwemmen etc.

–              Ledenwerving

We willen natuurlijk dat al onze bestaande leden het naar hun zin hebben, maar ook verwelkomen we altijd graag nieuwe leden. Bij de jeugd doen we dit door bijvoorbeeld het organiseren van onze alom bekende Schiet-maar-raak trainingen en daarnaast jaarlijks het schoolkorfbaltoernooi. Maar er liggen nog veel meer mooie plannen. Meld je aan als dit je aanspreekt.

 

–              Sponsorcommissie

Sponsorgelden zijn voor onze vereniging een belangrijke bron van inkomsten. Het is dan ook een belangrijke taak om onze huidige sponsoren te behouden. Daarnaast willen we natuurlijk altijd meer sponsoren werven (klein of groot). Dus vind jij het leuk om nieuwe contacten leggen en bestaande te onderhouden, dan ben je hier op je plek.

 

Jeugdzaken Je bent de schakel tussen de ouders en trainersgroep. Je hoofdtaak is het creëren van een positieve omgeving waarin jeugdspelers zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in de sport. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor ouders van jeugdspelers en sta je klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en feedback te verzamelen om de ervaring van jeugdleden binnen de vereniging te verbeteren. Opvangen nieuwe spelers bij eerste training/ ze wegwijs maken.