Nunspeet Da1 – Thetis Da1

Nunspeet Da1 – Thetis Da1

We begonnen de wedstrijd al vrij snel met een kleine achterstand en zo eindigden wij helaas ook weer.
Wil je het uitgebreide verslag? Blijf dan vooral lezen..!

Van tevoren wisten wij dat er een gevaarlijke speelster bij Nunspeet speelt. Uit onze voorbespreking kwam naar voren dat Marianne de taak kreeg om haar vast te leggen. Dit deed Marianne erg goed. Voor de rest zorgde het af en toe voor wat chaos.

Aukje zorgde al snel voor de gelijkmaker met haar specialiteit; de backhand. We gingen lekker. Aukje, Marianne en Maaike zorgden ervoor dat we 2-5 voor kwamen te staan. Maaike creëerde met haar specialiteit (de stervende zwaan) veel man-meer situaties. Top! Hierdoor wisten Maaike, Aukje en Jessy de bal er goed in te knallen.

Helaas vielen er ook uitsluitingen aan onze kant. Dit resulteerde in een gelijke stand van 7-7. Na 2 goals dachten we de wedstrijd weer naar ons toe te trekken, helaas kwamen we door uitsluitingen aan onze kant weer gelijk te staan.

Het einde van de wedstrijd kwam steeds dichterbij en het werd spannender en spannender. We kregen collectief buikpijn en hartkloppingen van de zenuwen. Aan weerszijde maakten de coaches de time-outs nog even op. Beide partijen hebben deze dan ook benut. Met nog 30 seconde op de teller en een gelijke stand van 11-11 had de tegenpartij nog 1 aanval te gaan. De topscoorder zorgde ervoor dat Marianne eruit vloog, hierdoor wist ze te scoren in de allerlaatste seconde. Mega spannende wedstrijd dus!

Helaas net verloren, maar het was een leuke pot. Onze eerste competitiewedstrijd is een feit. Bedankt trouwe volgers/fans voor het lezen van dit verslag!