Wedstrijdverslag VKC – Thetis Dames 1

Wedstrijdverslag VKC – Thetis Dames 1

De eerste periode zijn we goed gestart. Aukje scoorde de 0-2 met een backhand, boemhard door het midden van het goal (1mm naast het hoofd van de keeper, dat ging net goed). Toen we 3-0 voorstonden, scoorde onze keepsters Ilse (EPTJE), toch best knap. De eerste periode eigenden we met 6-1.

 

Er vlogen gedurende de wedstrijd veel dames uit. Celine benutte haar eerste strafworp, met een prachtige tater stond de teller op 1-7.  Nadat Aukje, Suzette en Froukje er nog een inknalden stonden we 1-10 voor. Binnen een minuut stonden er twee P’tjes op de naam van Aukje. Doordat de tegenstander dreigde tijdens de penalty telde dit doelpunt niet. We gingen weer verder met onze fantastische aanval en kregen (weer) een penalty die Celine (weer) erin taterde. Voor de spanning koos ze dit keer voor de andere hoek, netjes!  Zo eindigden we de periode met 3-11.

 

Periode 3 werd VKC feller en de scheidsrechters overzagen het slagveld niet meer. Linda heeft de rebound er goed ingelegd. Ook Aukje benutte haar strafworp. Na wat hangen en wurgen werd het 6-14.  Overigens was dit wel de favoriete periode van de tegenstanders..(?)

 

In de 4e periode heeft Celine (WEER) de penalty er knoeperd hard ingetaterd. We hebben zelfs leren achteruit zwemmen (doordat VKC aan onze benen trok). We blijven ons ontwikkelen haha. Topscoorder Maaike boogde de 8-16 erin. Linda kreeg helaas haar 3e P.  Suzette sloot de wedstrijd af met een knaller. Einduitslag: 10-18.