De Spreng Da1- Thetis Da1

De Spreng Da1- Thetis Da1
Tekstschrijver: dames 1 Thetis

Met goede moed vertrokken wij voor een spannende en waarschijnlijk een moeilijke pot richting Brummen. We zullen moeten gaan strijden voor de tweede plek tegen de nr 2 zelf.

Anne mag het spits afbijten in het doel. De eerste periode scoorden we 3x waarbij Linsey goed op dreef was. 4-4 we zijn goed bezig en gaan gelijk op!

De tweede periode komt onze Debby in het goal. Het gaat nog steeds gelijk op. We komen 5-4 achter te staan maar al snel maakt Jessy de gelijkmaker. Marianne is goed in vorm en knalt 5-6 en 5-7 in het doel.
Met een 5 meter tegen wordt het 6-7. We gaan met een goed gevoel de derde periode in.

De derde periode begint weer met een gelijkmaker door de tegenstander. We pakken de draad weer op. Suzette en Linsey scoren. Het staat 7-9. Tegelijkertijd wordt ook de tegenpartij feller.. ze gaan er vol boven op. Er worden 2 doelpunten gemaakt. We eindigen weer gelijk 9-9. Dit belooft een spannende laatste periode worden.

Helaas laten we het in de laatste periode liggen. Al snel komen we achter te staan 10-9. We gaan er nog vol voor en maken zo de 10-10 en 10-11. Top Linsey en Aukje!!
Dan weten ze ons helaas uit te spelen. We verliezen deze leuke en spannende wedstrijd met 14-11.
We hebben ons best gedaan en zijn tevreden over de afgelopen wedstrijden. We gaan met een goed gevoel de winterstop in.

11 januari zijn we er weer in ons thuisbad. We zien jullie graag!

Doelpuntmakers:
Linsey Coeleman (5), Marianne Engels (3), Jessy Wissing, Suzette Wessels, Aukje Schamp.