DOS Da2 – Thetis Da2

DOS Da2 – Thetis Da2

Op 7 maart speelden we in Varsseveld tegen DOS. De thuiswedstrijd was moeizaam verlopen maar werd gewonnen, hoe zou het nu gaan?

We begonnen met een 1-0 achterstand, maar gelukkig door een uitsluiting van DOS maakte Cathy daar goed gebruik van waardoor het al snel 1-1 werd.
Ook daarna volgde er 2 uitsluitingen voor DOS, waar ook Fleur en Ilja gebruik van maakte, 1-3.
De laatste seconde van het eerste partje pakte DOS nog hun kans en schoten nog een mooie bal in het goal. Het eerste partje sloten we af met een 2-3 voorsprong.

In de tweede periode hebben we vooral veel gezwommen en helaas niet alle kansen benut die we hadden. DOS maakte daar gebruik van en aan het einde van partje 2 stond het 3-3.

In het derde partje kwam Wilrike mooi vrij door en maakte er 3-4 van. Vervolgens waren er 3 uitsluitingen voor DOS en een strafworp mee voor ons, maar deze hebben wij helaas zelf niet benut. Zelf maakte we ook een overtreding, maar met het verdedigen van een man minder waren we sterk.

Het 4e partje was een onrustig partje, DOS was erg aan het hangen en trekken en wij lieten ons daar soms wat in mee gaan. Gelukkig konden we allemaal wel sportief en positief blijven, want we moesten deze wedstrijd gaan winnen. DOS had meer wissels, maar hun conditie was op en hier hebben wij gebruik van gemaakt. Door hun fouten hebben we 2 man-meer situaties gehad en nog een strafworp mee gekregen. Fleur maakte nog een mooie goal vanaf een afstand, wat de stand 3-5 maakte.
In de laatste minuut scoorde DOS ook nog een goal 4-5.

Eindstand: 4-5

Volgende week zaterdag 14 maart om 15:30 uur spelen we thuis in Bemmel tegen Proteus.

#veelballenmeegekregen
#veelmanmeersituaties
#trainen
#5metersmissen
#goallager ?
#hangenentrekken
#gebitindearm
#2scheidsrechterszijnfijn
#banaanvanIlja
#dezekeernietvanRody
#snackvoordeterugweg
#gratiskoekjes
#Merelbedankt
#Brittbedankt