Thetis Heren 2 verliest openingswedstrijd

Thetis Heren 2 verliest openingswedstrijd
Tekstschrijver: Jeroen den Hartog

PFC Reden 2 – Thetis Heren 2

De mannen van Thetis H2 trokken zaterdagmiddag naar Arnhem voor de opening van het seizoen. Na een succesvol toernooi om op elkaar ingespeeld te raken en met de nieuwe regels bekend te geraken was het tijd om een en ander in competitie verband toe te passen.

Na een goede voorbereiding van onze coaches Rob Wissing en Armando Witjes op de strategie waren de afspraken duidelijk. Met meteen een Strafworp mee en de openingsscore van Benno Schouten was er een goede start. Echter door mislukte kansen en uitsluitingen van Thetis werden deze genadeloos afgestraft door PFC Rheden; einde 1e periode 4-1. De 2de periode was een kopie van de 1e. Veel slechte passes en kansen welke niet benut werden. Door een goed schot van Roy Franssen werd het 6-2.

Voorafgaand aan de 3de periode werden door de beide coaches nogmaals de afspraken herhaald. Dit resulteerde in beter spel. Roy Scoorde weer, man-meer’s en andere kansen werden afgemaakt en we konden elkaar vinden. Door gestopte 5 meters van onze keeper Koen van der Horst resulteerde de 3de periode in 8-4.

De laatste periode liep goed, echter werden de vele kansen niet beloont in doelpunten door goed keepwerk van onze tegenstander. De tegenstander trok zich terug maar wist door de goede midvoor toch te scoren. Eindstand 10-7

Doelpunten: Roy Franssen, Tijmen Joosten 2x, Dennis Rikken, Benno Schouten, Marini Witjes 1x