Thetis Da2 – Thetis Da2

“Zouden” inderdaad, we kregen in de loop van de ochtend het nieuws dat de tegenstander uit Zutphen geen representatief team op de been kon brengen.

“Dan spelen we toch gewoon zelf!” klonk het in de groepsapp. Ondanks dat enkele spelers met Dames 1 mee gingen hielden we genoeg spelers over om een wedstrijd (nou ja, iets met water en een bal) te spelen.

Het eerste partje werd er heerlijk lange banen gezwommen, wanneer kan dat nou? Het tweede partje kwamen de ballen erbij, werd Kai warm geschoten en probeerden Ilja en Noella de mobiele glijbaan uit. Het derde partje had het meeste weg van een wedstrijd: met de spelregels van het beachwaterpolo werd een potje gespeeld waarbij de ingevlogen Janneke liet zien het spelletje nog niet verleerd te zijn en “de oudjes” met 4-4 gelijk speelden tegen “de jonkies”. Het vierde partje bestond uit een rondje “tienen” en na een uur ging iedereen moe maar voldaan huiswaarts.

Wat mooi dat we toch met een selectie spelers een leuke middag hebben gehad. Super fijn in Corona-tijd waarin sociale contacten extra waardevol zijn.

#bonusmiddag #glijbaan #ijsselmeeuwentotdevolgendekeer #overtweewekenezpcofniet #navijftienjaarkunjebestnogwat #morgenvoeltzedeknietjeswel #ilsewasergekniptvoor #soortvanapenkooien