Thetis Kanjers op waterpolokamp KNZB

Thetis Kanjers op waterpolokamp KNZB

Casper en Geert zijn afgelopen december op het KNZB Waterpolokamp geweest. Onder leiding van onder andere voormalig bondscoach Paul Metz hebben ze heel veel getraind en geleerd. Hierbij hun verslag:

 

Waterpolokamp KNZB: Casper en Geert

 

We zijn in de kerstvakantie op waterpolokamp geweest, dit was van de KNZB in Zeist. Het kamp duurde 3 dagen.

Toen we aankwamen gingen we verzamelen bij het zwembad en daarna meteen zwemmen.

We sliepen in een soort boerderij. Er waren hele grote stapelbedden, wel 3 hoog en met zijn tweeën naast elkaar. Casper en ik lagen naast elkaar.

S Avonds na het eten deden we een kennismakingsspel. Ik kende de trainer Paul Metz al want in Arnhem had ik een clinic van hem gehad en had ik al met hem gepraat.

We konden de hele nacht niet slapen want de oudere kinderen waren aan het feestten. Ze zetten met hun telefoons en boxen hele harde muziek op. Wij waren de jongste van het kamp, er waren ook veel kinderen van 14 of 15 jaar.

We sliepen om 3 uur nog niet en toen ik eindelijk sliep schreeuwde iemand mij om 5 uur weer wakker. Gelukkig had ik twee Donald Duck pockets mee.

Volgende dag deden we na het ontbijt eerst een buitenspel. S Middags gingen we zwemmen. We leerden om de bal te beschermen en sneller te zwemmen. We hadden een barbecue en om 9 uur s avonds gingen we weer naar het zwembad om te zwemmen.

We gingen met een huifkar van de boerderij naar het zwembad, dat was wel grappig.

De laatste dag moesten we al weer om 6 uur op om onze spullen te pakken, dit was wel vroeg. Na het ontbijt gingen we naar het zwembad voor toernooitjes. Jammer genoeg kreeg ik bijna nooit de bal, de oudere kinderen waren groter en sterker.

Ik vond het wel een heel leuk kamp en misschien wil ik in de zomervakantie nog wel n keer op waterpolokamp.

Groetjes Geert.

 

Ik vond kamp ook heel leuk. Je moest wel heel veel trainen.

Maar dat was juist leuk! In de avond kan je niet zo goed slapen omdat de groteren jongens dan een feestje gingen bouwen. En je moest s ’morgens wel heel vroeg op. De trainers zijn ook heel aardig. En het eten was ook heel lekker.

Je speelt in een  zwembad waar alle professionele waterpoloërs ook trainen en dat is wel cool1 Verder werd je ook vermaakt met spelletjes. Ik ga denk ik in de zomer weer mee op kamp.

Groetjes Casper.