Wedstrijd verslag Thetis H2 – DWK H3

Zaterdag 5 oktober 2019 stond de tweede competitiewedstrijd van heren 2 op het programma,  DWK H3 tegen Thetis H2. Na de eerste verloren wedstrijd waren de mannen van heren 2 gemotiveerd om punten te pakken.

Na 18 seconden benutten heren 2 hun eerste kans door een goed schot van Marijn. Door een uitsluiting van Marcel en het verrassende bewegende spel van DWK kwam DWK terug naar 2-1. Wederom zorgde Marijn met een mooi schot voor een doelpunt. De eerste periode eindigde in 3-2.

Voorafgaand van de tweede periode werden nieuwe afspraken gemaakt. Er werd meer bewogen en de omschakeling was stukken beter. Door doelpunten van Marcel en 2 keer Marini eindigde de tweede periode in 4-5. DWK wist slechtst 1 keer te scoren.

De derde periode verliep stroef voor Thetis. De passes waren slordig en de verdediging lag niet goed. In het begin van de derde periode benutte Benno een mooi genomen strafschop. DWK wist maar liefst 5 keer te scoren en wij maar 2 keer. De derde periode eindigde in 9-7.

De vierde periode kende een goede snelle start. Dankzij doelpunten van Benno en Marijn kwamen wij terug in de wedstrijd en was de stand 9-8. De heren waren er op gebrand om niet te verliezen. Er werd goed ingestart en we waren snel in de omschakeling. Dit resulteerde in spannende laatste minuten met uitsluiting en strafworpen aan beiden kanten. Met nog 1,5 minuut te spelen benutte Benno een strafworp. De stand was nu 11-11. DWK kwam weer op voorsprong na een strafworp die werd veroorzaakt door Marini. In de laatste minuut wist wederom Marijn te scoren. In de laatste halve minuut kreeg DWK nog een uitsluiting. Thetis wist helaas niet te scoren en DWK brak nog één laatste keer uit. Ook zij wisten niet te scoren, de lobbal ging over. De eindstand 12-12.

Doelpunten: Marijn 5x, Benno 3x, Marini, 2x, Tijmen en Marcel 1x.

Tekst schrijver: Roy Franssen.