Thetis Dames 1 tegen Proteus Dames 1

Thetis Dames 1 tegen Proteus Dames 1
Tekst: Suzette

Afgelopen zaterdag 2 november speelde Thetis dames 1 tegen Proteus dames 1.

Deze wedstrijd willen we graag de geleerde lessen van onze trainingsstage in Montenegro in praktijk brengen. De afgelopen weken hebben we getraind op een goed schot, balbezit en een actieve aanval waarin we blijven bewegen.

We starten moeizaam in de eerste periode. Het gaat gelijk op en we merken meteen dat het een conditionele wedstrijd is waarbij er veel gezwommen dient te worden. De eerste periode eindigen we met 3-2 en het is duidelijk dat we deze wedstrijd niet zomaar gaan winnen.

In de tweede periode komen we iets terug en weet onze topscoorder het doel 2x te vinden waardoor we op een voorsprong komen van 5-3.

Het is duidelijk dat Thetis dames 1 sterk is in de verdediging. We nemen goed van elkaar over, geven elkaar aanwijzingen en onze invalkeeper Mascha weet een paar mooie schoten uit het doel te houden. Onze focus ligt in de aanval. Goed opstellen en actief spel.  De derde periode eindigen we met 7-4.

De winst hebben we zeker nog niet binnen. We weten dat we het kunnen, gelukkig is er voldoende publiek, zit Linda ondanks haar gebroken enkel gewoon bij ons op de bank. We gaan deze wedstrijd winnen maar moeten de tegenstander zeker niet onderschatten. We gaan er met zijn alle voor en winnen deze wedstrijd met 9-6.

Door de winst staan wij tweede in de competitie. Aanstaande zondag spelen we tegen de koploper de Hof in Markelo. Een spannende wedstrijd dus mocht je in de buurt zijn kom ons dan aanmoedigen!

Doelpunten:
Celine Rutten (5), Jessy Wissing , Suzette Wessels, Maaike van de Sant- Milder,  Linsey Coeleman