Thetis H2 – ENC Arnhem H4

Thetis H2 – ENC Arnhem H4

Zaterdag 28 februari,

Op deze zaterdagavond vond de thuiswedstrijd tegen ENC plaats. Een team in de top 3 van de competitie. Een wedstrijd waarin wij, Thetis H2, zeker een kans maken om deze te winnen. Door de vakantie is ons team niet op volle kracht. Gelukkig hebben we onze redder in nood, Hans, kunnen regelen voor de broodnodige versterking. Ook Marijn wist door een tijdig vertrek (en de Duitse Autobahn) van het vakantieadres toch aanwezig te zijn bij de wedstrijd. Het wedstrijdplan was simpel, spelen zoals elke andere wedstrijd van de competitie en gaan voor de winst.

In de eerste periode gebeurt er weinig op het vlak van doelpunten. Er zijn aan beide kanten kansen, maar deze worden niet benut. Vlak voor het einde van de periode krijgt Marini helaas een strafworp tegen. Deze wordt niet gestopt. 0-1.
Periode 2 wordt begint met de gelijkmaker door Dennis. 1-1. Snel hierna komt Thetis weer op achterstand. 1-2 en 1-3. Marini zorgt ervoor dat wij weer dichterbij komen door de 2-3 te scoren en Hans maakt net voor tijd de gelijkmaker. Einde 2e periode 3-3.

In het begin van periode 3 gaat het gelijk op. Eerst een tegendoelpunt, daarna de gelijkmaker van Thijmen (4-4). Echter lukt het niet om meer te scoren doordat de goal van ENC uitstekend wordt dichtgehouden. Einde periode 3 (4-6)
Periode 4 is waar het moet gebeuren. De achterstand is de overbruggen en er zijn genoeg acties in de aanval die voor doelpunten kunnen zorgen. Tegen het eind van de periode staat het 6-7. ENC krijgt een U20. Deze wordt echter niet benut. Met nog 16 seconden op de klok krijgt Thetis een strafworp tegen. De keeper zat nog aan de bal, maar het mocht niet baten. De bal ging via zijn hand en de lat de goal in. 6-8. In een ultieme poging om het verlies zo klein mogelijk te maken wordt er nog geprobeerd een goal te maken. Maar helaas, het lukt niet.
Einde 4e periode. 6-8.

Doelpunten Thetis: Hans 2, Thijmen 2, Dennis 1, Marini 1.