Thetis Heren gaan ten onder tegen Hydrofiel.

Thetis Heren gaan ten onder tegen Hydrofiel.

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Thetis tegen het voor hun bekende Heren team van Hydrofiel uit Nijmegen. Elke maand word er samen met deze heren getraind, dus wij weten wat we kunnen verwachten en vice versa.

Coach Milder was duidelijk, laten we deze kennis gebruiken!

 

In de eerste periode gebeurde er weinig aan beide kanten, aanvallen werden door goede verdediging van beide teams afgeslagen. De periode gaat gelijk op met 2 uitsluitingen aan beide kanten waaruit onze heren niet weten te scoren. Eindstand van de eerste periode is 1-1.

 

In de tweede periode komt de wedstrijd los. Na een doelpunt van Hydrofiel weet Thetis te scoren tijdens een man meer. Ook deze periode heeft geen van beide teams de overhand en is het een spannende wedstrijd. Man meer en doelpunten van beide partijen, eindstand tweede periode is 4-4.

 

De derde periode veranderd er iets in het spel van Hydrofiel, de wedstrijd word harder. De mannen van Thetis zijn verrast door het hardere spel en hebben steeds minder te vertellen over het verloop van de wedstrijd. Onze mannen weten tot ver in de deze periode het gelijkspel van 5-5 te behouden maar na vijf minuten begint Hydrofiel te uit te lopen. Eindstand derde periode 5-8.

 

Hydrofiel weet de overhand te behouden in de laatste periode. Er word door de mannen van Thetis hard gevochten om de 5-8 achterstand weer recht te trekken, Thetis weet al na 23 seconden te scoren. Maar Hydrofiel heeft de touwtjes in handen en zorgen ervoor dat deze periode de voorsprong nog verder uitloopt. Mede door het harde spel van Hydrofiel hebben de heren van Thetis niks meer in hun macht om het tij te keren. Eindstand vierde periode 8-15.

Aanstaande zaterdag spelen de heren uit tegen De Rijn om 20:10 uur in Wageningen.

 

Doelpuntenmakers: Edo den Boef 2, Niek van Bon 2, Wilco Rutten 2,  Sierd Heida 1 en Niek Berns 1.

Tekst: Raymond Rikken.